Csak egy kép

Amit az interneten találtam

Hozzászólások

Szia,

egy történetet szeretnék megosztani Veled.
Múlt héten a Tátrában a Giewont csúcsra mentünk éppen, amikor kb 20 m-re tőlünk megjelent egy medve. (Én már a túrára is úgy mentem el, hogy csak medvével ne találkozzak, gyerekkorom óta rettegek Tőlük, mert visszatérő álmom a medvetámadás.)
Pánikba estem, elkezdtem menekülni. Mindenki más nyugodtan fogadta. A medve szépen lassan elsétált. Ahogy mentünk le a hegyről, a mellettem lévő sűrű bozótból egy hangos lélegzetvételt hallottam. Nem lehet semmivel összekeverni, ahogy az a hatalamas tüdő megtelik levegővel. (Mintha 10 ló egyszerre venne levegőt és fújná ki.)Ismét elkezdtem menekülni. A kirándulás 5 napját végigrettegtem.
Amikor hazajöttem, az volt az első dolgom, hogy elmentem a homeopátiás orvosomhoz, hogy segítsen leküzdeni ezt az iszonyú félelmet. Elmondta, hogy a medve nem akart bántani, mert akkor megtette volna.
Akkor értettem csak meg, hogy eljött hozzám, hogy védelmezzen és a tanítóm legyen. Azóta kezd összeállni a kép. Mindkét kezemen a göncöl szekér csillagkép van, ami a kis medve csillagkép. Az interneten éppen medve amulett után kutattam, amikor ráleltem a honlapotokra.
Feljöttem a honlapra és láttam a Farkasasszony naplóját. Pár hete olvasom a Farkasokkal futó asszonyok című könyvet. Megláttam a szarvasos képet, tegnap vettem meg a Javasnaplót, aminek pont ez van az elején. Megnéztem a képeket a gyermekeitekről és azt láttam, hogy Ríkának hívjátok. Pár évvel ezelőtt olvastam a magyar mondákat és akkor határoztam el, hogy így fogom nevezni a lányom.
Nem tudom miért, de úgy érzeztem, hogy ezt feltétlenül le kell írjam.

Szép napot kívánok!

Mónika

By Nagy Mónika

Oldalak